Αυτή την Porsche 718 Cayman GT4 MR την θέλουμε απεγνωσμένα…

Αυτή την Porsche 718 Cayman GT4 MR την θέλουμε απεγνωσμένα…

δια χειρός Manthey Racing

Αν είστε φίλοι των αγώνων GT τότε σίγουρα γνωρίζετε την αγωνιστική ομάδα της Manthey Racing. Αν όχι, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για μια ιδιωτική ομάδα με σημαντικές επιτυχίες. Τρέχει κυρίως στην πίστα του Nurburgring αλλά και όχι μόνο. Η δεύτερη ειδικότητα της είναι να…”μοντάρει” μοντέλα της Porsche.

Τελευταίο της project είναι η – απλώς υπέροχη – Porsche 718 Cayman GT4, ίσως ένα από τα καλύτερα sportscar εκεί έξω και σίγουρα το ιδανικό αυτοκίνητο από το Τσούφενχαουζεν! Καλή και χρυσή η 911 Turbo S αλλά νομίζουμε οτι αυτό είναι το μοντέλο που θα μας…ταίριαζε.

Βέβαια, η Manthey Racing δεν χρειάστηκε να επέμβει σημαντικά στην Cayman αφού έτσι και αλλιώς πρόκειται για ένα πανίσχυρο αυτοκίνητο. Οι παρεμβάσεις είναι κυρίως στο αεροδυναμικό πακέτο και στα φρένα. Έτσι, τοποθετήθηκαν νέες εμπρός γρίλιες στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα και νέοι θόλοι στα φτερά. Καινούργιες είναι και οι πανέμορφες χρυσές ζάντες σε σχήμα Y ενώ αλλαγμένα είναι και τα φρένα εμπρός και πίσω με τις δαγκάνες να είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα.

Στη μηχανικά η MR δεν πείραξε κάτι. Δεν χρειάζεται κιόλας κατή τη γνώμη μας. Έτσι, στη θέση του παραμένει ο ατμοσφαιρικός 6-κύλινδρος κινητήρας 4.0 λίτρων απόδοσης 414 ίππων και 419 Nm ροπής με όριο περιστροφής τις κόκκινες 8.000 στροφές/λεπτό. Και φυσικά, με το “ορθόδοξο” χειροκίνητο σασμάν 6 σχέσεων! Χρειάζεστε και άλλα;

Team E.T

Contact Us