Menu

Τα 9 πιο όμορφα πεντάλ οδήγησης που έχουμε δει

Επίσημο: O Sainz στη Ferrari, o Ricciardo στη McLaren

Η μία και μοναδική αστυνομική Ferrari 250 GTE

Βελτιωμένη Supra εναντίον BMW M4 (video)

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Ένα ξεχωριστό σετ αποσκευών για την Rolls Royce Wraith

21 Μαΐ 2016

Ένα ξεχωριστό σετ αποσκευών για την Rolls Royce Wraith

πολυτελές, πρακτικό, κομψό και … πανάκριβο!

Η Rolls Royce παρουσίασε ένα ιδιαίτερο σετ αποσκευών που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το υπερπολυτελές coupe Wraith γιατί, ως γνωστόν, είναι πολύ ενοχλητικό οι βαλίτσες να μην ενσωματώνονται τέλεια στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας, ειδικά αν αυτό έχει το έβλημα της Rolls Royce στο εμπρός καπό.

P90217520_highRes_an-elegant-wraith-lu (small)

Η μοναδική συλλογή από βαλίτσες και τσάντες, ήρθε μετά από έμπνευση του σχεδιαστή Michael Bryden και έγινε πραγματικότητα μέσα στο Rolls Royce Bespoke Design Studio με επικεφαλή της ομάδας σχεδιασμού τον Giles Taylor.

P90217519_highRes_an-elegant-wraith-lu (small)

Το σετάκι αποτελείται από 2 βαλίτσες Grand Tourer, 3 τσάντες Long Weekennder και 1Garment Carrier που όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, βρίσκονται σε τέλεια αρμονία με τον χώρο αποσκευών της Rolls Royce Wraith.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι σχεδιαστές της Rolls Royce συμβουλεύτηκαν τους Head Butlers των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου, οι οποίοι από την πολυετή εμπειρία τους, έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για την αλληλεπίδραση των ευκατάστατων πελατών τους με τις αποσκευές και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Εξάλλου, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι butlers είναι εκείνοι που θα κουβαλήσουν και θα χειριστούν όλες τις αποσκευές από και προς το δωμάτιο των πελατών τους, οπότε γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις λειτουργικές απαιτήσεις.

Ένα καλό σετ αποσκευών δε αποτελεί απλώς μια έκφραση του στυλ, αλλά είναι και ένα πρακτικό εργαλείο για τους επιχειρηματίες και τα υψηλόβαθμα στελέγχη που μετακινούνται συχνά.

Τα συνολικά 6 τεμάχια του σετ σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και εργονομία, έτσι ώστε να μην κουράζουν καθόλου τους χρήστες. Τα χερούλια έχουν σχεδιαστεί για ισομοίρασμα του βάρους, τα αλουμινένια κλιπς είναι μαγνητικά, ενώ οι ραφές προέρχονται από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής και είναι σχεδόν αόρατες όπως αυτές στο τιμόνι της Wraith.

Για την κατασκευή του σετ χρησιμοποιήθηκαν και ανθρακονήματα με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του βάρους ενώ οι ραφές του χειροποίητου δέρματος δημιουργούν τους ίδιους συνδυασμούς που θα συναντήσετε στο εσωτερικό μιας Wraith. Όπως και όλα τα χειροποίητα αυτοκίνητα στην ιστορία της βρετανικής φίρμας, έτσι και το σετ αποσκευών μπορεί να προσωποποιηθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή για να είναι “ασορτί” με τη δική του Rolls Royce

Rolls Royce Wraith Suitcase set (small)

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το εντυπωσιακό σετ αποσκευών, θα πρέπει να επισκεφθούν έναν επίσημο αντιπρόσωπο της Rolls Royce και να καταβάλλουν το ποσό των €28,984 για την αγορά της Ευρώπης.

P90217513_highRes_an-elegant-wraith-lu (small)

Οι τροχοί έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά σε σημείο που ευνοεί τη σταθερότητα και την ευελιξία, ενώ στο εσωτερικό τους έχουν το σήμα της Rolls Royce που πάντα διατηρεί τον κάθετο προσανατολισμό του.

P90211823_highRes_-black-badge-a-dark-

Η Wraith είναι ουσιαστικά η coupe έκδοση της Ghost και χάρη στον V12 κινητήρα απόδοσης 624hp έχει τον τίτλο της ισχυρότερης Rolls Royce όλων των εποχώνFacebook Comments