Menu

Αυτό δεν χάνεται με τίποτα: ένα Audi S6 Plus V8 στο σφυρί

Αφιέρωμα: Η Alfa Romeo 6C Villa d’Este

Macan Turbo vs Audi RSQ3 vs Stelvio Quadrifoglio (video)

Ford Mustang Shelby GT500 vs Chevrolet Corvette C8 (video)

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Το Nissan TITAN Surfcamp ίσως είναι το Απόλυτο Καλοκαιρινό Όχημα !

11 Ιούλ 2018

Το Nissan TITAN Surfcamp ίσως είναι το Απόλυτο Καλοκαιρινό Όχημα !

Με την άμμο στις παραλίες της Florida και τον ήλιο να καθρεφτίζει στα κύματα του Ατλαντικού Ωκεανού, η Nissan μας φτιάχνει την καλοκαιρινή διάθεση με το TITAN Surfcamp.

Από τα ελαστικά εκτός δρόμου μέχρι τη σκηνή στην οροφή του, το TITAN Surfcamp είναι ένα όχημα αποκλειστικά για δραστηριότητες στην θάλασσα και τις ακτές, που διαθέτει surfboards, paddleboards, καλάμια ψαρέματος, ένα σύστημα για ντους με ζεστό νερό από τον ήλιο και πολλά περισσότερα.
Nissan TITAN XD flexes its beach body as TITAN Surfcamp

“Το καλοκαίρι, οι χώροι στάθμευσης στην παραλία είναι γεμάτοι με φορτηγά που μεταφέρουν ιστιοσανίδες, καλάμια για ψάρεμα, βάρκες και υλικά κατασκήνωσης, καθώς οι άνθρωποι ποθούν τον ήλιο και την άμμο”, δήλωσε ο Fred DePerez, αντιπρόεδρος της Nissan North America για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Το TITAN Surfcamp κατασκευάστηκε πάνω στο πλαίσιο του TITAN XD Diesel Midnight Edition Crew Cab, στο εργοστάσιο της Nissan στο Mississippi. Με έναν επαγγελματικό, βαρέως τύπου σκελετό σκάλας, κινητήρα Cummins® 5.0-L V8 Turbo Diesel, πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και με ένα ευρύχωρο εσωτερικό 5 επιβατών, το TITAN XD προσφέρει μια άψογη βάση για αυτό το όχημα παραλίας.
Nissan TITAN XD flexes its beach body as TITAN Surfcamp

Ο “μετασχηματισμός” του TITAN Surfcamp ξεκίνησε με την προσθήκη ενός, εγκεκριμένου από το εργοστάσιο, κιτ ανύψωσης της ICON. Από την κατασκευή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ζάντες Alpha της ICON, σε συνδυασμό με τα ελαστικά Nitto Ridge Grappler. Σε ότι αφορά την “θωράκιση” του οχήματος στις εκτός δρόμου διαδρομές, φροντίζει ο ειδικά διαμορφωμένος προφυλακτήρας της Fab Four Vengeance.

Αντίστοιχα προετοιμασμένο για την παραλία είναι και το εσωτερικό του TITAN Surfcamp, με ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα που είναι εμπνευσμένες από μαγιό, καθώς και με τα αξεπέραστης αντοχής ελαστικά ταπέτα για το πάτωμα της καμπίνας.

Nissan TITAN XD flexes its beach body as TITAN Surfcamp

Χρησιμοποιώντας το σύστημα καναλιών TITAN Utili-track®, το Surfcamp δημιουργεί αποθηκευτικό χώρο για τα αλιευτικά εργαλεία, τα αξεσουάρ και άλλα συναφή είδη, σε συνδυασμό και με το σύστημα αποθήκευσης συρταριών Decked bed. Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος διατίθεται στην οροφή, με μια μπαγκαζιέρα της Leitner Design που συμπληρώνει η σκηνή οροφής της Rhino-Rack.

Το TITAN Surfcamp διαθέτει επίσης μια σανίδα surf και paddleboard. Τα καλάμια του ψαρέματος μπορούν να αποθηκευτούν κατά μήκος της οροφής σε ειδικό ράφι, ενώ όταν το όχημα βρίσκεται στην ακτή μπορούν να ενσωματωθούν στις ειδικές υποδοχές του μπροστινού προφυλακτήρα για ένα συναρπαστικό ψάρεμα !
Nissan TITAN XD flexes its beach body as TITAN Surfcamp

Για ένα απολαυστικό ντους μετά το surf, υπάρχει ειδικό σύστημα με ζεστό νερό από τον ήλιο, όπως και ένα δάπεδο από ξύλο τικ για την άνεση του λουόμενου. Μια τέντα Rhino-Rack Batwing παρέχει την απαραίτητη δροσιά , όπως και ένα ψυγείο Yeti για δροσερά ποτά και κρύα σνακ. Όσο για την ανάπαυση, η αυτόματη σκηνή οροφής της Freespirit, προσφέρει το ιδανικό σημείο για χαλάρωση.

Μετά την εμφάνισή του στην έκθεση αλιείας ICAST της Florida , το TITAN Surfcamp κατευθύνεται δυτικά προς τον Ειρηνικό Ωκεανό και συγκεκριμένα στη διοργάνωση του Supergirl Surf Pro, στην Καλιφόρνια, στις 27-29 Ιουλίου.
 

 Facebook Comments