Menu

Δέκα ιδιαίτερα τιμόνια που αγαπήσαμε (νο2)

Άσε το SUV και πιάσε το…κάμπριο

Ένα “σαν καινούργιο “Bulli πωλείται για 69.000 ευρώ

Δες πως κατασκευάζεται η Ducati των 100.000 ευρώ (video)

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Η Κοπή πίτας του Ποδηλατικού τμήματος του ΠΑΟΚ

30 Ιαν 2017

Η Κοπή πίτας του Ποδηλατικού τμήματος του ΠΑΟΚ

Βραβεύτηκαν οι προσπάθειες όλων των παιδιών!

Το Σάββατο 28-1- 2017 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του ποδηλατικού τμήματος του Α.Σ. ΠΑΟΚ στους χώρους του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA. Εκτός από τις βραβεύσεις των καλυτέρων, η εκδήλωση περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις, που συνοδεύονταν από δώρα για τους μικρούς αθλητές .

thumbnail_DSC_44400006

Η αίθουσα της συνέντευξης τύπου από νωρίς γέμισε τόσο από τους αθλητές του τμήματος, όσο και από τους γονείς τους που ήρθαν προκειμένου οι ίδιοι να κάνουν τις βραβεύσεις των παιδιών τους, για να γίνουν οι συνεχιστές της παιδείας η οποία εδώ και χρόνια διέπει το ποδηλατικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

thumbnail_DSC_46400059

Το κυρίως πρόγραμμα ξεκίνησε με την παρουσίαση των αγωνιστικών επιτυχιών των αθλητών από τους προπονητές Αλέξανδρο Ηλιάδη και Στέλιο Μαλούση, ανεβάζοντας ευχάριστα τη θερμοκρασία στην αίθουσα, όπου γονείς και αθλητές χειροκρότησαν και επευφήμησαν όλους τους πρωταθλητές.

thumbnail_DSC_45840050

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο έφορος του Ποδηλατικού τμήματος, κ. Παπαδόπουλος Παύλος ,ο οποίος αναφέρθηκε στο σκοπό και τους στόχους της νέας αγωνιστικής σαιζόν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας όλων των παιδιών, καθώς το άθλημα της ποδηλασίας διεξάγεται επί δημοσίας οδού.

thumbnail_DSC_46320058

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος κ. Δημήτρης Ροδακόπουλος, ο οποίος τόνισε το σημαντικό ρόλο που έχουν οι γονείς των αθλητών οι οποίοι είναι αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών που συμμετέχουν στους αγώνες. Επίσης, σε αυτήν τη συνολική προσπάθεια, κυρίαρχο λόγο έχουν οι προπονητές του προγράμματος οι οποίοι μέσα από την καθημερινή επαφή με τους μικρούς αθλητές, διδάσκουν και κατευθύνουν τα παιδιά στον σωστό τρόπο σκέψης αλλά και στην προσέγγιση των αθλητικών στόχους τους.

thumbnail_DSC_46030053

Όταν έφτασε η στιγμή κοπής της βασιλόπιτας, ο κ. Παπαδόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους πάντες, κάλεσε στο βήμα τον Παπά του ΠΑΟΚ, τον αγαπητό σε όλα τα παιδιά. Ο Παπά Χρήστος, αφού διάβασε την ανάλογη ευχή, σταύρωσε τη Βασιλόπιτα και ευχήθηκε νίκες πολλές και υγεία σε όλους τους αθλητές, μιας και φέτος το τμήμα κέρδισε εκτός από Πανελλήνιες και Βαλκανικές νίκες, τη συμμετοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Γιάννη Ταμουρίδη, στην πρόσφατη Ολυμπιάδα του Ρίο στη Βραζιλία.

Οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν οι:

Γιάννης Ταμουρίδης, για τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Ρίο, και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος στην ατομική χρονομέτρηση.

Δήμητρα Τάτλη, Βαλκανιονίκης και Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2016, στην κατηγορία Κορασίδων.

Τουρλή Δέσποινα, πρωταθλήτρια Ελλάδος 2016, στην κατηγορία Μίνι.

Μαλούσης Αθανάσιος, για την 2η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος 4cross, κατηγορία μίνι.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν, ο Ντελόπουλος Κυριάκος και ο Κωνσταντίνου Παναγιώτης, για την 3η θέση που κέρδισαν έκαστος στο πρωτάθλημα πίστας κατηγορίας παίδων.

Τη σκυτάλη των βραβεύσεων πήραν οι αθλητές που πρώτευσαν στα τοπικά πρωταθλήματα Β. Ελλάδος, με τον Πρασσά Θόδωρο στην πρώτη θέση, τον Σταματιάδη Πάρη στη δεύτερη και τον Παντράκη Γιάννη στην 3η θέση στην κατηγορία μίνι και παμπαίδων.

Ιδιαίτερη ήταν η βράβευση του Νίκου Λαφτσίδη, ο οποίος κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά στην κατηγορία εφήβων όπου και πρώτευσε, αφήνοντας 2ο τον Νικολαίδη Νίκο στον ίδιο αγώνα.

Επίσης βραβεύτηκαν οι Μαλούσης Φανής, Μπούκας Κωνσταντίνος και Μορφόπουλος Σπύρος.

Στις ειδικές βραβεύσεις, τιμητικές πλακέτες εδόθησαν στην Γραμματέα του Α.Σ. ΠΑΟΚ Κλακάλα Στέλα, στον παλιό αθλητή Νίκο Μπαρμπαρούση, στην εταιρεία Συμεωνίδης Tours,και στον Ροδακόπουλο Δημήτρη.

Επίσης για ακόμη μία χρονιά, το ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, αποτελούν τους αποκλειστικούς χορηγούς επικοινωνίας του ποδηλατικού τμήματος του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος αγώνας του τμήματος έχει οριστεί για την 12η Φεβρουαρίου στο δάσος του Σέιχ – Σου, όπου αναμένονται όλα τα σωματεία της ΕΠΣΜΑΘ να δώσουν δυναμικά το παρόν.

Παντελής ΤζερτζεβέληςFacebook Comments