Menu

To ΚΙΑ Telluride ψηφίστηκε ως World Car of The Year 2020

Η Alfa Romeo Montreal έγινε 50 χρονών

Δίλημμα: Alpine 110S ή Porsche 718 Cayman για time attack; (video)

Lamborghini Aventador S vs Tesla Model S Performance (video)

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη με ποδήλατο!

01 Αυγ 2016

Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη με ποδήλατο!

έτσι ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές για τρεις 18αχρονους από την Καλαμάτα

Με θάρρος, και όραμα για τα ωραία της ζωής αυτής, μια 18χρονη τριανδρία εφήβων, κατάφερε να ποδηλατήσει 1060 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας, μέχρι την νύφη του Θερμαϊκού, την Θεσσαλονίκη μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

Podilates Kalamata - Thessaloniki (1)

Να η ζωή που δεν την νοιώθει, όποιος δεν έζησε μαζί μας! Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία πιστεύω πως η «ατρόμητη» και συνάμα ωραία παρέα, των τριών συμμαθητών από την Καλαμάτα, θα έχει να λέει κάποιες από τις ιστορίες ακούσουνε που βίωσαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, σε όλους εκείνους που θα τους ρωτούν.

Το άγχος των Πανελληνίων εξετάσεων θέλησαν να αφήσουν ξοπίσω τους οι Δημήτρης Κατάκος, Παναγιώτης Καρμίρης και ο Αναστάσης Κινινής οι οποίοι ξεκίνησαν ένα διαφορετικό ταξίδι διακοπών στην άλλη Ελλάδα, διανύοντας καθημερινώς αποστάσεις 80-100χλμ. Η επιλογή της διαδρομής τους έγινε πρωτίστως με γνώμονα την ασφάλεια τους και κατά δεύτερον το βίωμα της περιπέτειας η οποία ξεφεύγει πολύ από τις συνηθισμένες περιπέτειες που ζούνε τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους, κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών, σε κάποιο από τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου.

Podilates Kalamata - Thessaloniki (6)

Οι σταθμοί του ταξιδιού τους ήταν μέρη όπως οι ιστορικές Μυκήνες το Αλεποχώρι, η Θήβα, Κάτω Τιθορέα, Στυλίδα, Αλμυρός Βόλου, Αγιόκαμπος η παραλία Κατερίνης, η Αλεξάνδρεια Ημαθείας ,και τέλος η Θεσσαλονίκη.

Podilates Kalamata - Thessaloniki (4)

Οι τρεις νέοι καθώς περνούν τον Ισθμό Κορίνθου αφήνοντας πίσω τους την Πελοπόννησο

Άξιοι τολμηροί, και με μια παιδία την οποία θα ήθελα να αναζητήσουν και άλλα παιδιά που ζούνε στην ηλικία των 18 χρόνων είναι η παρέα των τριών φίλων που πρωτοτύπησαν καθώς έθεσαν εκ νέου της βάσεις των οραματισμών, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η παρέα σκέφτεται να επαναλάβει την περιπλάνησή της για την επόμενη χρονιά σε κάποιον Ευρωπαϊκό προορισμό, εκεί όπου η έννοια του cycle τουρίστα κατά κανόνα αποτελεί την πρώτη επιλογή των νέων κατά την περίοδο των θερινών διακοπών τους.

Τρελά αγόρια και σ ανώτερα! Όπως μάλλον θα γνωρίζεται, εμείς στο Επί-τροχών, είμαστε οι άνθρωποι που υποστηρίζουμε τις εναλλακτικές περιπέτειες που και σεις έχετε υιοθετήσει στην ζωή σας. Μπορεί να μας χωρίζουν κάποιες δεκαετίες, και κάποια λίγα λευκά μαλλιά, αλλά μας ενώνουν τόσα άλλα πράγματα τα οποία, μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μας!

Podilates Kalamata - Thessaloniki (2)

Κρατήστε καλά αυτό το στοιχείο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας, και ανοίξτε τον οραματισμό σας μέχρι εκεί που θα ηρεμήσουν οι ανησυχίες σας! Καλά ταξίδια ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ

Podilates Kalamata - Thessaloniki (5)

Μπορεί το ταξίδι τους να ήταν μακρύ και δύσκολο, όμως τελικά τα παιδιά τα κατάφεραν, και μας απέδειξαν πως αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου

Παντελής Τζερτζεβέλης

Πηγή: tharrosnews.grFacebook Comments