Η Alfa Romeo Stelvio ανανεώνεται και γίνεται ακόμη πιο δυναμική

Η Alfa Romeo Stelvio ανανεώνεται και γίνεται ακόμη πιο δυναμική

έρχεται με μειωμένη τιμή

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα πιστό στη θρυλική κληρονομιά της μάρκας, η οποία χαρακτηρίζεται από το στιλ, το σπορ χαρακτήρα και την οδηγική απόλαυση. Βασισμένη, όπως και η Giulia, στην πρωτοποριακή πλατφόρμα “Giorgio”, η Stelvio έθεσε ένα νέο μέτρο σύγκρισης στη δημοφιλή κατηγορία των SUV, προσφέροντας παράλληλα με την πρακτικότητα και τον επιβλητικό χαρακτήρα, μια πρωτόγνωρη οδηγική αίσθηση όπου ο οδηγός βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως και σε κάθε Alfa Romeo.

Αξιοποιώντας τους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-Final, η γκάμα της Stelvio, εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις, ενώ οι υπάρχουσες διατίθενται με χαμηλότερη τιμή αγοράς, αλλά και σημαντικά χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας.

Βάζοντας στο επίκεντρο τον οδηγό, η Alfa Romeo Stelvio, εφοδιάζεται στο σύνολο της γκάμας της με μια σειρά μηχανικών μερών που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και χαμηλό βάρος, όπως είναι για παράδειγμα ο άξονας μετάδοσης από ανθρακονήματα. η ανάρτηση Alfa LINK, το πρωτοποριακό σύστημα πέδησης IBS (brake-by-wire) και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων που βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε Stelvio.

Αντίστοιχα το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης Q4, προσφέρει την οδηγική απόλαυση ενός πισωκίνητου αυτοκινήτου, με την ασφάλεια που παρέχει η τετρακίνηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Παράλληλα η εφαρμογή μιας πλήρους σειράς προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης (ADAS) προστατεύουν τον οδηγό και τους επιβάτες σε κάθε συνθήκη, δίνοντας τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Αντίστοιχα το σύστημα πολυμέσων που μπορεί να ελέγχει ο οδηγός μέσω της οθόνης αφής των 8,8 ιντσών και το περιστροφικό χειριστήριο στην κονσόλα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Τέλος ο πλούσιος εξοπλισμός συνοδεύεται από την αναβαθμισμένη εργονομία της καμπίνας, η οποία προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, ασύρματη φόρτιση κινητού, αλλά και θύρες USB, συμβατικές και type-C.   

Η εφαρμογή των κινητήρων προδιαγραφών Euro 6D-Final σε όλη την γκάμα της Alfa Romeo Stelvio, προσφέρει την ίδια υψηλή απόδοση, από 160 έως 510 ίππους, με σημαντικά χαμηλότερες τιμές αγοράς, αλλά και εξαιρετικά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας. Με αυτή την αλλαγή, οι εκδόσεις της Alfa Romeo Stelvio επωφελούνται με μείωση τιμών που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, με το μοντέλο να είναι πλέον διαθέσιμο με τιμές που ξεκινούν από τις 43.100 ευρώ.

Οι χαμηλές εκπομπές ρύπων εξασφαλίζουν και την καταβολή χαμηλών τελών κυκλοφορίας που με εξαίρεση την Quadrifoglio των 510 ίππων, κυμαίνονται μεταξύ 102 και 162 ευρώ ανά έτος για το πολυτελές σπορ SUV. Το σύνολο ολοκληρώνει η 4ετης εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.00χλμ., που συνοδεύεται με αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Team E.T

Contact Us