Menu

Η ABT μεταμορφώνει το Audi RS4 Avant

BMW M8 Competition vs M2 Competition (video)

Δοκιμή: Skoda Scala 1.6 TDI 116 PS

Δοκιμή: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 CVT

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Νέα Διοίκηση στον ΑΟΘ

17 Ιούν 2016

Νέα Διοίκηση στον ΑΟΘ

Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ο Α.Ο.Θ. δρύθηκε το 1968 στην πόλη της Θεσσαλονίκης από κάποια «ανήσυχα παιδιά» της εποχής εκείνης που τα μυαλά τους τα είχε πάρει ο μεταλλικός αέρας του Μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα μέλη του συλλόγου απάρτιζαν μία ξεχωριστή παρέα της πόλης η οποία συμμετείχε σε αγώνες μοτοσυκλέτας και κάρτ. Παράλληλα με την αύξηση των φίλων του ομίλου συνέβαλλε στην διάδοση του motorsport στους περιφερειακούς νομούς όπου και βοήθησε να αναπτυχθούν μικρότερα σωματεία σε όλη την Βόρεια Ελλάδα!

autokinitistikos omilos thessalonikis - 2016 - tzertzevelis (1)

Σήμερα, πενήντα χρόνια μετά και επί τη ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων του νέου Δ.Σ. του ομίλου, ο νέος πρόεδρός του κ. Μαράτος αφού παρουσίασε τους ανθρώπους οι οποίοι απαρτίζουν την νέα «παρέα» έκανε άνοιγμα σε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που για πολλά χρόνια στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου.

autokinitistikos omilos thessalonikis - 2016 - tzertzevelis (2)

Ο κ. Μαράτος αφού παρουσίασε ένα τριετές πρόγραμμα εξυγίανσης των οικονομικών του ομίλου με ευχαρίστηση ανακοίνωσε την μετακόμιση των γραφείων του Α.Ο.Θ. στους χώρους της Helexpo που τα τελευταία χρόνια είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του ομίλου.

Ευχάριστα ήχησε στα αυτιά όλων των παρευρισκομένων πως στα σχέδια του νέου Δ.Σ. είναι η διοργάνωση περισσότερων και πιο οικονομικών αγώνων, όπως για παράδειγμα είναι το autocross που διεξάγεται σε χωμάτινες επιφάνειες και που μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας με το αυτοκίνητό του. Επίσης ανακοίνωσε πως ο ΑΟΘ θα είναι και εφέτος πιστός στο καθιερωμένο ραντεβού του με το 49ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. το οποίο θα γίνει όπως πάντα το τελευταίο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στις 17&18 Σεπτεμβρίου χωρίς ο όμιλος να αθετήσει τις υποχρεώσεις τις οποίες ανέλαβε για το 2016.

autokinitistikos omilos thessalonikis - 2016 - tzertzevelis (5)

Λίγο αργότερα το ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ απόλαυσε μία ταχύτατη συν-οδήγηση στο δεξί μπάκετ του Toyota Starlet 2000 κ.εκ. το οποίο ήταν στα χέρια του πολλά υποσχόμενου οδηγού αγώνων Αλέξανδρου Δήμου «σε άλλη γή» αλλά γνώριμα εδάφη όπως είναι η πίστα καρτ Drive park στο Ν. Ρύσιο.

Το Επιτροχών τα τελευταία χρόνια ανελιπέστατα παρευρίσκεται και προβάλει με όλες τις δυνάμεις του και τα κατά καιρούς ΜΜΕ τα οποία συνεργάζεται όλες τις επίσημες διοργανώσεις του ΑΟΘ όπου και είναι μέλος του. Για τον λόγο ευχόμαστε ολόψυχα «καλό κατευόδιο» στο νέο Δ.Σ. που όμως παρέλειψε να συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του το μέγιστο θέμα της οδικής ασφάλειας που είναι και το κρισιμότερο όχι μόνον στους αγώνες του motorsport, αλλά και στην καθημερινή μας οδήγηση.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε και αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΘ, ολόψυχα ευχόμαστε να είστε «καλοτάξιδοι και αλεξίσφαιροι» στο δύσκολο έργο το οποίο αναλάβατε και δεν είναι άλλο από την διάδοση της μοναδικότητας των αγώνων αυτοκινήτου!

Παντελής Τζερτζεβέλης

autokinitistikos omilos thessalonikis - 2016 - tzertzevelis (3)

Πολλά γκάζια με το Toyota Starlet της Dimos Racing Team

autokinitistikos omilos thessalonikis - 2016 - tzertzevelis (6)

Εντός πίστας είχαμε την τύχη να απολαύσουμε και το αγωνιστικό Renault Clio R3 της Vatsos Rally Team.

 Facebook Comments