Πόσο κοστίζει το ρολόι για την Bugatti Chiron Super Sport 300+

Πόσο κοστίζει το ρολόι για την Bugatti Chiron Super Sport 300+

Για να μη χάνεις λεπτό μακρυά της

O χρόνος είναι χρήμα λένε και δεν έχουν άδικο και ενώ δύσκολα μπορείς να αγοράσεις χρόνο, κάποιοι ξέρουν να τον πουλάνε ακριβά. Έτσι και η Jacob & Co που ειδικεύεται στην κατασκευή πανάκριβων ρολογιών ξέρει πως να κάνει τον χρόνο χρήμα με τον καλύτερο τρόπο. Σε συνεργασία με την Bugatti δημιούργησε το Twin Turbo Furius που αποτίει φόρο τιμής στο ρεκόρ ταχύτητας της Chiron Super Sport 300+.

To συγκεκριμένο ρολόι έχει μέγεθος 57×52 χλστ. και ο μηχανισμός του αποτελείται από 832 εξαρτήματα και μετράει με απόλυτη ακρίβεια τα δέκατα του δευτερολέπτου. Τα εξωτικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν και στο Γαλλικό υπεραυτοκίνητο.

Η Jacob & Co θα προσφέρει το ρολόι σε δύο ξεχωριστές έκδοσης. Η Black DLC Grade 5 Titanium and Carbon Fiber θα έχει τιτάνιο και κάρμπον στο σώμα του ενώ η έκδοση 18-Karat Rose Gold 5N and Carbon Fiber θα έχει, όπως προδίδει και το όνομα του, ροζ χρυσό 18 καρατίων και κάρμπον.

Για να φτάσουμε στο δια ταύτα, που δεν είναι άλλο από την τιμή αυτού του εξαιρετικού αντρικού κοσμήματος, η Jacob & Co ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ 580.000 δολάρια. Βέβαια, και καθώς τα ρολόγια θεωρούνται επένδυση, τα συγκεκριμένα μοντέλα θα γίνουν αμέσως συλλεκτικά καθώς μόνο 18 κομμάτια από κάθε έκδοση θα κατασκευαστούν και πολύ πιθανόν να φορεθούν και από τους 30 ιδιοκτήτες της Bugatti Chiron Super Sport 300+. Τί είναι άλλωστε 580.000 ευρώ μπροστά στα σχεδόν 4.000.000 που έδωσαν για την αγορά της Bugatti;

Γράφει ο Θανάσης Τζιόβας

Contact Us