Πως φτιάχνεται ένας κινητήρας μινιατούρα; (video)

Πως φτιάχνεται ένας κινητήρας μινιατούρα; (video)

για τις ατελείωτες ώρες στο σπίτι

Μιας που η περίοδος που διανύουμε είναι για όλους δύσκολη, ας κάνουμε τουλάχιστον κάτι που μας χαλαρώνει. Σίγουρα η καραντίνα μέσα στο σπίτι δεν είναι και το πιο ευχάριστο αλλά είναι για το καλό όλων μας. Ένα από τα καλά της είναι οτι έχουμε άπλετο χρόνο να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας. Και συγκεκριμένα με τα αυτοκίνητα.

Έτσι, μπορείτε να παραγγείλετε από το Amazon το μοτέρ μινιατούρα που πρωταγωνιστεί στο video μας και να ασχοληθείτε με τη συναρμολόγηση του. Είναι ευκαιρία άλλωστε να θυμηθούμε και τα βασικά της μηχανικής που τόσο αγαπάμε.

Πρόκειται για ένα αντίγραφο μιας μηχανής Daimler του 1898 που προοριζόταν για αεροπλάνα και χρησιμοποιούνταν στην πράξη εκείνη την περίοδο.

Φυσικά η μινιατούρα δεν κινείται με πετρέλαιο αλλά με ηλεκτρικό ρεύμα ενώ το θετικό είναι μπορούμε να δούμε την κίνηση των πιστονιών μέσα στους κυλίνδρους αφού έχουν εγκάρσια ανοίγματα.

Ο κινητήρας στοιχίζει περί τα 350 ευρώ για να τον αγοράσετε και πιστεύουμε οτι σίγουρα αξίζει τα χρήματα του. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε ένα V2 μοτέρ της Daimler στο σπίτι του;

Team E.T

Contact Us