Post

Το Ford Focus RS κλέβει την παράσταση στο Γύρο Γαλλίας

Ford και Team Sky για ακόμη 2 χρόνια…στις νίκες!

Πρόσφατα η Ford Motor Company ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία της για ακόμη δύο χρόνια με την ποδηλατική ομάδα της Team Sky, η οποία είναι η πλέον διακεκριμένη ομάδα καθώς τα τελευταία 3 χρόνια πρωτοστατεί σε όλες τις μεγάλες και παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως είναι το Tour de France που στην γενική κατάταξη προηγείται ο μεγάλος ποδηλάτης της SKY, Chris Froome.

Ford_Focus_RS_Team_Sky_10

Για να γιορτάσει τη νέα συμφωνία που επετεύχθη, η Ford κατασκεύασε ένα νέο Ford Focus RS option pack σε λευκό φόντο που πάνω του πρόσθεσε με γραφικά τα λογότυπα της ομάδος, τα οποία συνοδεύουν και το εσωτερικό του Focus RS.

Η χορηγία της Ford έχει ένα αρκετά υψηλό κόστος, όμως αν αναλογιστεί κανείς πως τελευταία όλο και περισσότερος κόσμος, ακολουθεί το άθλημα της ποδηλασίας, θα καταλάβει εύκολα τα οφέλη που μπορεί και θέλει να αποκομίσει η Ford.

thumbnail_Ford_2017_FOCUS_RS_TeamSky_08

To λευκό Team Sky Focus RS Option Pack, που είναι εφοδιασμένο με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό και τις μέρες αυτές, βρίσκεται σε ρόλο ανιχνευτή του Γύρου Γαλλίας, καθώς αποτελεί προπομπό του αγώνα όπου ενημερώνει τους φιλάθλους για την πιθανή ώρα διέλευσης των ποδηλατών, οι οποίοι μάλιστα τελευταίως κινούνται με ταχύτητες που αγγίζουν και τα 90χλμ.

thumbnail_ford_focus_rs_team_sky_1

Η χορηγία της εταιρίας FORD προς την Team Sky δεν σταματά εδώ! Οι τεχνικοί φρόντισαν να εφοδιάσουν όλα τα μοντέλα της χορηγίας με ειδικές σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων οι οποίες αποτελούν την τελευταία λέξη της αεροδυναμικής, καθώς τα αυτοκίνητα κινούνται με ανοιχτά παράθυρα κατά την διάρκεια των αγώνων λόγω της υποστήριξης που δίνουν στους αθλητές και οι εξωγενείς θόρυβοι επηρεάζουν την ηρεμία τους.

Οι τεχνικοί διευθυντές της ομάδας μετακινούνται με τα πολυτελή Ford Mondeo Wagon, τα οποία είναι εφοδιασμένα με το σύστημα intelligent All Wheel Drive και τα μεγάλα S-MAX, Edge και Transit, τα οποία μάλιστα φέτος μεταφέρουν αρκετούς VIP καλεσμένους της ομάδας.

SPTDW8003-1024x682

Βέβαια ο Chris Froome βρίσκει εξαιρετικά διασκεδαστική την οδήγηση της Ford Mustang η οποία αποτελεί το σημείο που φωτογραφίζεται με τους απανταχού οπαδούς του.

Κατά την χθεσινή μέρα διεξαγωγής του 15ου εταπ ο Διευθυντής της ομάδας Sir David Brailsford δήλωσε μεταξύ άλλων πως απολαμβάνει την έμπρακτη βοήθεια των οχημάτων της Ford καθώς οι απαιτήσεις ενός αγώνα σε βεληνεκές Tour de France είναι πολύ μεγάλες, και η τεχνογνωσία στην υποστήριξη της ομάδας την καθιστά αναπόσπαστο μέρος!

Συνολικά τα 25 αυτοκίνητα υποστήριξης που χορήγησε η Ford motor company στην Team Sky αποτελούν:

Αγωνιστικοί Διευθυντές: 7 Mondeo Wagon AWD

Οχήματα Υποστήριξης: 4 S-MAX AWD

SUV Υποστήριξης: 2 Edge AWD

Όχημα Διοίκησης: 3 Mondeo Wagon AWD

Όχημα VIP: 2 S-MAX AWD

Μεταφορά Προσωπικού: 4 Tourneo Custom

Van: 2 Transit Jumbo 3.5t

Όχημα Χρονομέτρησης και Αναγνώρισης: 1 Focus RS Option Pack

Παντελής Τζερτζεβέλης

Facebook Comments
Alpha Tablet Ad

Πρόσφατα Άρθρα
Πρόσφατα Άρθρα

Τα Καλύτερα GIFs της Εβδομάδας

gifs28smallthumb

Τα Καλύτερα GIFs της Εβδομάδας Από το ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ...

Η Ferrari F40, στον 21ο Αιώνα…

f40smallthumb

Η Ferrari F40, στον 21ο Αιώνα... Όλοι γνωρίζουμε και...

Το Απόλυτο Τετρακοσάρι στα SUV;; Σε ποιο ποντάρετε;; (VIDEO)

suvdragracesmallthumb

Το Απόλυτο Τετρακοσάρι στα SUV;; Σε ποιο ποντάρετε;; (VIDEO)...

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Η Ferrari F40, στον 21ο Αιώνα…

f40smallthumb

Η Ferrari F40, στον 21ο Αιώνα... Όλοι γνωρίζουμε και...

Το Απόλυτο Τετρακοσάρι στα SUV;; Σε ποιο ποντάρετε;; (VIDEO)

suvdragracesmallthumb

Το Απόλυτο Τετρακοσάρι στα SUV;; Σε ποιο ποντάρετε;; (VIDEO)...

Σκέψεις για το Ακρόπολις…

smallthumbakropolis

Σκέψεις για το Ακρόπολις... Όταν ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή...

HotHatch Banner