Post

Καλό Πάσχα….Επί Τροχών

Οδηγούμε προσεκτικά.. για να έχουμε!

Καλό Πάσχα σε όλους μας, αγαπητές μου κυρίες, κύριοι και τέκνα. Τα τελευταία χρόνια η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί την πρώτη μεγάλη έξοδο όλων μας, προς τις ιδιαίτερες πατρίδες μας, καθότι η καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών, όχι μόνο βοηθά αλλά και μας ωθεί σε μια απόδραση, ακόμη και σε κοντινές περιοχές!

Από την Μεγάλη Πέμπτη άλλωστε, βρίσκεται επί ποδός και όλη η δύναμη της Τροχαίας Εθνικών Οδών όπου παρ’ όλη την καλή της θέληση και τους εξονυχιστικούς ελέγχους, όλο και κάτι θα της ξεφύγει, καθώς το προσωπικό της θεωρείται ελάχιστο μπροστά στις ορδές των εκδρομέων του Πάσχα.

thumbnail_newego_LARGE_t_1101_3137073

Όσο πλησιάζει δε η μέρα της μεγάλης φυγής από τα διαμερίσματά μας, όλο και περισσότερο κορυφώνεται η αγωνία της προετοιμασίας των προσωπικών αγαθών και των δώρων που μπορούμε να κουβαλήσουμε στους χώρους αποσκευών των Ι.Χ. μας.

Καλό είναι να μην ξεχάσουμε πως τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό Δίκτυο δε θα ταξιδέψουμε μόνοι μας αλλά θα συν-οδηγήσουμε παρέα με το γείτονα, τον αδερφό, τον πατέρα και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της Χώρας μας, η οποία εξακολουθεί, παρ’ όλες τις προσπάθειες, να μην τα πάει καλά με την οδική ασφάλεια!

Καλό είναι πριν γυρίσετε το κλειδί στη μίζα του αυτοκινήτου σας, να έχετε φροντίσει πρωτίστως να ρίξετε μια πιο επιμελής ματιά στα μηχανικά τμήματα του αυτοκινήτου, τα οποία χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς πάνω τους στηρίζετε η ασφάλεια ολόκληρης της οικογένειας!

Η φετινή έξοδος του Πάσχα έχει ένα στοιχείο το οποίο την ξεχωρίζει από τις περασμένες καθώς έχουν δοθεί προς χρήση 3 μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι, οι οποίοι αναμένετε να μειώσουν τα τροχαία ατυχήματα μέχρι και 50% σε βάθος χρόνου!

Αυτό που όμως δεν αναμένετε ούτε και φέτος, είναι να μειωθεί η χρήση των τεχνολογικών καινοτομιών με τις οποίες είναι πλήρως φορτωμένα τα αυτοκίνητά μας!

thumbnail_diodia

Θερμή Παράκληση σε όλους μας, να μην κάνουμε αλόγιστη χρήση των κινητών μας τηλεφώνων, αν είμαστε εμείς οι οδηγοί του αυτοκινήτου! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά για να φτάσουμε με ασφάλεια στον προορισμό μας, προκειμένου να χαρούμε αυτή μας την απόδραση!

Καλό είναι να διαφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας στο ταξίδι που όλοι μαζί επιλέξαμε να κάνουμε. Η καλή ατμόσφαιρα κατά την ώρα του ταξιδιού είναι το συστατικό που συμβάλει στην απόλυτη επιτυχία στην απόδραση μας, όποια και αν είναι αυτή.

Ο εκνευρισμός δε βγάζει πουθενά και προς θεού δεν εννοώ με τίποτα να είμαστε μουγκοί μέσα στο αυτοκίνητο ή ο καθείς από μας να φορά τα ακουστικά του απολαμβάνοντας την μουσική της αρεσκείας του, απλά δεν χρειάζονται φωνές και μαλώματα κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Κάθε φορά που εγκαταλείπουμε την καθημερινότητα είναι σαν να γυρίζουμε μια σελίδα ανανέωσης στην ζωή μας, όπου γεμάτοι από χαρά που βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου, που τόσο πολύ ονειρευτήκαμε να αγοράσουμε, εκπληρώνουμε ένα κομμάτι του ονείρου μας.

Τα υπόλοιπα κομμάτια στο όνειρό μας ενώνονται όταν επιστρέφουμε ασφαλείς στη βάση μας, εκεί από όπου ξεκινήσαμε και τότε μπορούμε να καθίσουμε μαζί με τους φίλους μας και να συζητήσουμε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες!

Με το χαμόγελο στα χείλη η ζωή μας πάντα έχει ελπίδα να πάει μπρος και όχι πίσω!

Καλό Πάσχα Επί Τροχών!

Παντελής Τζερτζεβέλης

Facebook Comments
Alpha Tablet Ad
Skoda Ad

Πρόσφατα Άρθρα
Πρόσφατα Άρθρα

Δείτε την McLaren P1 των 4,4 Εκατομμυρίων, να Κάνει Μπαντιλίκια στο Γρασίδι! (VIDEO)

p1smallthumb

Δείτε την McLaren P1 των 4,4 Εκατομμυρίων, να Κάνει...

Alfa Romeo Nivola από την Ugur Sahin Design

nivola

Alfa Romeo Nivola από την Ugur Sahin Design Μία...

Πουλήθηκε η Πρώτη, Νέα Toyota Supra! Μαντέψτε την τιμή…

protisuprasmallthumb

Πουλήθηκε η Πρώτη, Νέα Toyota Supra! Μαντέψτε την τιμή......

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Δείτε την McLaren 720S να Ορμάει στην «Πράσινη Κόλαση»! (VIDEO)

mclarensmallthumb

Δείτε την McLaren 720S να Ορμάει στην "Πράσινη Κόλαση"!...

Εγκλωβισμένοι αλλά…Χαλλλαροί!

egklobismenoismallthumb

Εγκλωβισμένοι αλλά...Χαλλλαροί! Οδηγίες για να κάνετε τον εγκλωβισμό σας...

16 Γρήγορα Αυτοκίνητα που Αξίζει να Περιμένουμε!

autokinitasmallthumb

16 Γρήγορα Αυτοκίνητα που Αξίζει να Περιμένουμε! Από τo...

HotHatch Banner